English page Verkkosivu suomeksi

Seminar om demens i Norden

  • Välfärdspolitik

Nordens Velfærdscenter vil gerne byde velkommen til et seminar om demens, hvor vi samtidig benytter lejligheden til at orientere om det nye nordiske demensnetværk, der er under opbygning.

Dagen byder derudover på oplæg om distanceuddannelse, der kan bidrage til at øge kundskaben om ældre med demens, så man kan opdage kognitivt svigt hos den ældre og demente borger.

Der vil være fokus på velfærdsteknologi som et hjælpsomt værktøj i arbejdet med demens, og endelig vil der være et oplæg om behovet for et fælles intensivt arbejde på at finde holdbare boligløsninger, så demente kan bevare deres værdighed.

Jón Snædal, Yfirlæknir öldrunarlækningar, Landspitali Islands, har velvilligt stillet sig til rådighed og vil tale om, hvad forskning kan bidrage med til personer med demens.

Der er lagt op til en spændende og afvekslende dag med mange forskellige vinkler på demens, så vi håber at se mange af jer til seminaret.

Praktiske oplysninger

Arrangementet er gratis og retter sig mod politikere, myndigheder samt fagfolk, der arbejder med demente borgere. Oplæggene vil blive afholdt på engelsk og islandsk. Der bydes på morgenkaffe fra kl. 9.30 – 10.00.

Händelsedetaljer

Start: 2015-04-09 - kl 09:30
Slut: 2015-04-09 - kl 16:00
Adress:
Nordens Hus, Sturlagata 5, Reykjavik, Island
Nyckelord:
  • Välfärdspolitik

Nordens välfärdscenter | tel: +46 8 545 536 00 | | En institution under Nordiska ministerrådet