English page Verkkosivu suomeksi
 • Till webbenkäten

  Vi vill bli bättre för dig!

  Hur skulle du vilja att vår hemsida såg ut och fungerade om du fick bestämma? Nu har du chansen att vara med och påverka arbetet med vår nya hemsida. Hjälp oss att bli bättre för dig! 

  Läs mer

Projekt

 • Ensamkommande unga

  Bild på omslag med en kille

  De nordiska länderna har de senaste åren tagit emot ett stort antal ensamkommande barn och ungdomar som söker asyl i våra länder. Vi har sett en ökning från år till år och Sverige är det land so [...]

  Läs mer
 • Unga in i Norden - psykisk hälsa, arbete, utbildning

  Nordens Välfärdscenter projekt "Unga in i Norden - psykisk hälsa, arbete, utbildning" sätter fokus på unga nordbor mellan 16 och 29 år. Syftet är att inspirera och konkretisera för beslutsfattar [...]

  Läs mer

Nordisk konferens om ungas psykiska hälsa, arbete och utbildning

 • Vi har aldrig haft så utbildade och kompetenta unga människor i Norden som vi har i dag. Samtidigt är det många som mår dåligt och lider av psykisk ohälsa. Andra unga riskerar, av olika skäl, att hamna i sårbara situationer. Den växande psykiska ohälsan bland unga är en av de största folkhälsoutmaningarna i våra nordiska samhällen. 

  Välkommen till en viktig dag i Oslo 20 januari 2017 där vi diskuterar hur dagens unga mår och vad beslutsfattare i de nordiska länderna behöver veta för att förbättra välfärden för Nordens unga.

  Läs mer

Kurser och konferenser

Följ Nordens välfärdscenter

Vilken kanal föredrar du? Du kan följa oss på Twitter, Facebook, nyhetsbrev eller via MyNewsdesk.

Nordens välfärdscenter på Twitter (Nordicwelfare1)

Nordens välfärdscenter på Facebook

Nordens välfärdscenter (dövblindområdet) på Facebook

Våra nyhetsbrev

Följ Nordens välfärdscenter via MyNewsdesk

popNADs logotyp

popNAD

Vi tycker att forskningsresultat ska vara lättillgängliga. popNAD publicerar populärvetenskapliga webbartiklar och debattinlägg om nordisk alkohol-, narkotika- och tobaksforskning. Webbplatsen publicerar främst populariserade artiklar ur tidskriften Nordic Studies on Alcohol and Drugs.

Besök popNAD (öppnas i nytt fönster)

Nordic welfare sparar cookies på din dator.

Läs mer om detta

Nordens välfärdscenter | tel: +46 8 545 536 00 | | En institution under Nordiska ministerrådet